Totalrenovering

Har du købt et hus eller en lejlighed, som skal totalrenoveres, inden du flytter ind? Murermester C. Kamoga ApS påtager sig gerne totalentreprisen og sørger for istandsættelsen af din bolig fra ’kælder til kvist’. Naturligvis med inddragelse og styring af alle de relevante håndværkere, der er behov for til løsningen.

Når du har købt et hus, er det naturligt, at der skal en tilpasning til, før huset passer perfekt til dig og din familie. Det kan være også være forandringer i din familie, der giver anledning til istandsættelsen – hvad enten børnene flytter hjemmefra eller du pludselig står med en sammenbragt familie. Flere rum kan slås sammen til ét eller der kan sættes nye vægge op, så du får flere værelser. Måske er der behov for et ekstra badeværelse eller for at sætte 1.salen i stand til beboelse?

Vi glæder os til at høre om lige netop dit projekt!

Vi kommer på besøg og gennemgår dine renoveringsplaner med dig. Her går vi op i at få en god snak, så alle forventninger er afstemt, og vi ved, hvad du gerne vil have. Vi sørger dernæst for at indhente priser og give dig et samlet tilbud, som bedst muligt matcher både dit budget og dine ønsker.

Igennem hele projektet står vi for koordineringen af et stærkt team af håndværkere, som vi har arbejdet sammen med i 10 år. Vi indgår også gerne i samarbejde med andre håndværkere, hvis du har et lokalt firma, du gerne vil bruge.

Totalrenovering af badeværelser og køkkener, eller med fokus på bærende vægge i forbindelse med ny ruminddeling af boligen.

Totalrenovering af hele huse og lejligheder på Samsø, Sjælland og i København.

DIN MURER tilbyder

Vi laver alle opgaver inden for murerfaget

Ingen opgave er for stor eller for lille. Når dit badeværelse trænger til en modernisering, eller det er tid til renovering af facaden på dit hus – så er det Murermester C. Kamoga ApS, du skal kontakte. Vi står parat med en vifte af forskellige løsninger – og vi har både erfaringen, kompetencerne og den viden, der skal til for at løse din opgave.

Om det så er en totalrenovering af din bolig, så er vi parat til at styre dit projekt sikkert i havn med et dygtigt team af erfarne håndværkere.

Vi støber også trapper, reparerer murværk, pudser skorstene og lægger fliserne på din nye terrasse. Hvis du har en mureropgave, som ikke er nævnt her på siden, så tøv endelig ikke med at kontakte os. 

Facaderenovering

Vi reparerer og pudser også husets sokkel, sålbænke og skorsten.

Totalrenovering

Totalrenovering af hele huse og lejligheder på Samsø, Sjælland og i København.

Badeværelser

Hvem skal lave dit nye badeværelse? Vi er klar til opgaven og garanterer kvalitet

Epoxyfuger

I forbindelse med nyt badeværelse anbefaler vi også at fuge med epoxy.

Kontakt os

Tilfredse kunder er det, vi lever af. Derfor gør vi vores bedste for at du får det resultat, som du drømmer om. Du er velkommen til at henvende dig til os med din opgave, uanset om du er privat boligejer eller erhvervskunde.

Bor du på Sjælland og sågar helt i København, er du naturligvis også velkommen. Så taler vi om det og finder ud af noget.
    Call Now Button