Facaderenovering

Det gør en verden til forskel, hvordan din bygnings facade tager sig ud! Det gælder både, hvis du ønsker at sælge dit hus, hvis du selv skal være glad for og stolt af din bolig, og hvis du skal tiltrække kunder i din butik eller restaurant. Med en facaderenovering kommer din bygning til at se ny og moderne ud.

Facaderenovering kan udføres på mange måder og med forskellig stil og udtryk. Murermester C. Kamoga ApS vejleder dig gerne, hvis du er i tvivl om, hvordan din facade skal renoveres.

Vi reparerer sætningsskader, omfuger din murstensvilla, pudser eller filtser facaden. Det er et spørgsmål om smag og behag, hvilken løsning der er den rette for dig. Vi viser dig billeder, materialeprøver, og beregner priser, så det bliver lettere for dig at træffe beslutningen.

Vi reparerer og pudser også husets sokkel, sålbænke og skorsten, hvis der er revner eller skader.

Facaderenovering på Samsø! Ring til Murermester C. Kamoga ApS i dag, så vi kan lave en aftale!

DIN MURER tilbyder

Vi laver alle opgaver inden for murerfaget

Ingen opgave er for stor eller for lille. Når dit badeværelse trænger til en modernisering, eller det er tid til renovering af facaden på dit hus – så er det Murermester C. Kamoga ApS, du skal kontakte. Vi står parat med en vifte af forskellige løsninger – og vi har både erfaringen, kompetencerne og den viden, der skal til for at løse din opgave.

Om det så er en totalrenovering af din bolig, så er vi parat til at styre dit projekt sikkert i havn med et dygtigt team af erfarne håndværkere.

Vi støber også trapper, reparerer murværk, pudser skorstene og lægger fliserne på din nye terrasse. Hvis du har en mureropgave, som ikke er nævnt her på siden, så tøv endelig ikke med at kontakte os. 

Facaderenovering

Vi reparerer og pudser også husets sokkel, sålbænke og skorsten.

Totalrenovering

Totalrenovering af hele huse og lejligheder på Samsø, Sjælland og i København.

Badeværelser

Hvem skal lave dit nye badeværelse? Vi er klar til opgaven og garanterer kvalitet

Epoxyfuger

I forbindelse med nyt badeværelse anbefaler vi også at fuge med epoxy.

Kontakt os

Tilfredse kunder er det, vi lever af. Derfor gør vi vores bedste for at du får det resultat, som du drømmer om. Du er velkommen til at henvende dig til os med din opgave, uanset om du er privat boligejer eller erhvervskunde.

Bor du på Sjælland og sågar helt i København, er du naturligvis også velkommen. Så taler vi om det og finder ud af noget.
    Call Now Button