Epoxyfuger

Revner fugerne på dit badeværelse eller er de nedsunkne og grimme? Så er epoxyfuger den perfekte løsning.

Murermester C. Kamoga ApS har solid erfaring med epoxyfugning.

Epoxy er et fleksibelt materiale, som kommer i mange farver og nuancer. Fuger af epoxy revner ikke og bliver ikke nedsunkne. De holder desuden deres farve. En af de store fordele ved epoxyfuger er, at de er nemme at rengøre, og at de ikke tager imod skidt.

Hvis selve fliserne stadig er pæne, så kan du spare mange penge ved alene at skrabe de gamle fuger ud og få nye fuger af epoxy i stedet for at skifte alle fliser.

Det tager lidt længere tid at fuge med epoxy end med almindelig fugemasse, men når man har erfaringen, går det hurtigt, og dertil kommer, at epoxy er det langtidsholdbare og dermed økonomiske valg i længden.  

I forbindelse med nyt badeværelse anbefaler vi også at fuge med epoxy.

Epoxyfuger holder længere! Kontakt Murermester C. Kamoga ApS for den bedste epoxyløsning, når de gamle fuger er færdige og ikke kan mere.

DIN MURER tilbyder

Vi laver alle opgaver inden for murerfaget

Ingen opgave er for stor eller for lille. Når dit badeværelse trænger til en modernisering, eller det er tid til renovering af facaden på dit hus – så er det Murermester C. Kamoga ApS, du skal kontakte. Vi står parat med en vifte af forskellige løsninger – og vi har både erfaringen, kompetencerne og den viden, der skal til for at løse din opgave.

Om det så er en totalrenovering af din bolig, så er vi parat til at styre dit projekt sikkert i havn med et dygtigt team af erfarne håndværkere.

Vi støber også trapper, reparerer murværk, pudser skorstene og lægger fliserne på din nye terrasse. Hvis du har en mureropgave, som ikke er nævnt her på siden, så tøv endelig ikke med at kontakte os. 

Facaderenovering

Vi reparerer og pudser også husets sokkel, sålbænke og skorsten.

Totalrenovering

Totalrenovering af hele huse og lejligheder på Samsø, Sjælland og i København.

Badeværelser

Hvem skal lave dit nye badeværelse? Vi er klar til opgaven og garanterer kvalitet

Epoxyfuger

I forbindelse med nyt badeværelse anbefaler vi også at fuge med epoxy.

Kontakt os

Tilfredse kunder er det, vi lever af. Derfor gør vi vores bedste for at du får det resultat, som du drømmer om. Du er velkommen til at henvende dig til os med din opgave, uanset om du er privat boligejer eller erhvervskunde.

Bor du på Sjælland og sågar helt i København, er du naturligvis også velkommen. Så taler vi om det og finder ud af noget.
    Call Now Button