Badeværelser på Samsø

Nyt badeværelse på Samsø!

Hvem skal lave dit nye badeværelse? Murermester C. Kamoga ApS er klar til opgaven og garanterer kvalitet og god service tillige.

Når man skal have nyt badeværelse er der ufatteligt mange muligheder og det kan være svært at vælge. Vi kommer gerne med inspiration og idéer, men vi vejleder dig også om priser, holdbarhed, vedligeholdelse og alt det andet, der bør indgå i dine overvejelser. Dit nye badeværelse skal ikke alene være smukt, men også funktionelt, så det kommer til at fungere godt for dig i hverdagen.

Vi sørger for at hyre de andre håndværkere ind, som skal løse deres del af opgaven. Det kan f.eks. være elektriker, VVS’er, tømrer og maler.

Microcement og store fliser

Microcement er et utroligt populært produkt i dag, og vi forstår godt hvorfor. Microcement er et slidstærkt og holdbart materiale, som er supernemt at rengøre. Og så får du det charmerende, rå betonlook, som også går under navnet ”New Yorker-stilen”. Microcement kan bruges på såvel gulve som vægge og er et populært valg som alternativ til fliser. Vi er fortrolige med produktet, så vi både kan vejlede dig og påføre microcement korrekt.

Et andet populært valg er meget store fliser på op til 80-90 cm. Det kræver særlig teknik at lægge så store fliser – og vi har heldigvis prøvet det før.

Murermester C. Kamoga ApS står for totalrenoveringen af badeværelser på Samsø. Vi tager også imod opgaver på Vestsjælland og sågar i København, hvis de byder sig.

Badeværelser på Samsø
Badeværelser på Samsø

DIN MURER tilbyder

Vi laver alle opgaver inden for murerfaget

Ingen opgave er for stor eller for lille. Når dit badeværelse trænger til en modernisering, eller det er tid til renovering af facaden på dit hus – så er det Murermester C. Kamoga ApS, du skal kontakte. Vi står parat med en vifte af forskellige løsninger – og vi har både erfaringen, kompetencerne og den viden, der skal til for at løse din opgave.

Om det så er en totalrenovering af din bolig, så er vi parat til at styre dit projekt sikkert i havn med et dygtigt team af erfarne håndværkere.

Vi støber også trapper, reparerer murværk, pudser skorstene og lægger fliserne på din nye terrasse. Hvis du har en mureropgave, som ikke er nævnt her på siden, så tøv endelig ikke med at kontakte os. 

Facaderenovering

Vi reparerer og pudser også husets sokkel, sålbænke og skorsten.

Totalrenovering

Totalrenovering af hele huse og lejligheder på Samsø, Sjælland og i København.

Badeværelser

Hvem skal lave dit nye badeværelse? Vi er klar til opgaven og garanterer kvalitet

Epoxyfuger

I forbindelse med nyt badeværelse anbefaler vi også at fuge med epoxy.

Kontakt os

Tilfredse kunder er det, vi lever af. Derfor gør vi vores bedste for at du får det resultat, som du drømmer om. Du er velkommen til at henvende dig til os med din opgave, uanset om du er privat boligejer eller erhvervskunde.

Bor du på Sjælland og sågar helt i København, er du naturligvis også velkommen. Så taler vi om det og finder ud af noget.
    Call Now Button